keihs.jpg

Viime viikonloppuna oli nuorten maajoukkueen toinen leiri, nyt onneksi Kuortaneella. Tehtiin loikka-, puntti- ja kuulanheittotestit. Mistään ei irronnut ennätyksiä, vaikka niitä salaa vähän odottelin. Irtiotto ja räjähtävyys on ihan hukassa, mutta eiköhän ne sieltä ala irtoamaan.. Rinnalleveto 4x80 ja siihen jäi, ei ainuttakaan 85:llä, hmm.. Viime viikolla kävin huvikseni salilla ja koitin riveä pitkästä aikaa, silloin kulki hyvin ja odotinkin leiriltä rive-enkan korjaamista kolminumeroiseksi, eipä ihan mennyt niin kuin suunnittelin....

rv.jpg

Leiri oli kuitenkin muuten kaikin puolin hyvä, porukka sai Pihtiputaan Keihäskarnevaalien sponssaamana paketin, missä oli tavaraa kuntopallosta kompressiosäärystimiin, pinkkeihin totta kai! Ihan ehjin nahoin ei kuitenkaan tältä(kään) leiriltä selvitty, kuvat alempana kertovat enemmän..

PicsArt_1418503614560.jpg

Mustelmat ainakin on komiat, jos ei muuta.

IMG_20141213_164724.jpg

Olkapään kivuista keskusteltiin lääkärin kanssa jo muutama viikko sitten ja siihen on syöty buranakuuri ja nyt sain vielä kortisonia sotimaan tulehduksen kanssa.

Kun palataan ajassa taakse päin, mitä on puuhattu ennen näiden kahden leirin välissä, on tehty kaikenmoista! Kuortaneella oli marraskuussa keihäskonferenssi, mihin pääsin demourheilijaksi näyttämään kuinka keihästä _ei_ heitetä.. Heitin kilon kuulaa aika lailla just niin miten ei pitäis ja siitä sainkin Parviaiselta kommentin "Big mistake!" ja olkapään kipiäksi. :D

Olkapää ei kuitenkaan paljoa ole treenejä hidastanut, heitetty on ja välillä odotettua paremminkin! Juoksua on paljon, sekin luonnistuu paljon paremmin verrattuna vuoden takaisiin lyllerryksiin.

Aitahyppytreenitkin on kehissä, uskalsin viime viikolla ensimmäistä kertaa 4-5 vuoteen (!!!) hyppiä normiaitoja tasaloikilla! Toki ensin meinas pelko voittaa, mutta hetken pelon kanssa painittua jo pompittiin. Tästä harjoituksesta ei vaan nilkka oikein piitannut. Huh, kun oon raihnaanen!

PicsArt_1418163246832.jpg

Vaikka nyt saa varmaan sellaisen kuvan, että kompuroin kaiken aikaa ja joka paikka on rikki, niin ei! :D kyllä näitten kanssa saa reenattua ihan normaalisti. Ainiin, taidan mä vähän kompuroida.. Kämpällä piti seisoskella putkirullan päällä ja totta kai siitä lensin selälleni ja alaselkä otti osumaa.. hups.

Viime keskiviikkona ennen leirin alkua alkoi joululoma, ei ainuttakaan kouluhommaa tehtävänä, nyt voidaan keskittyä olennaiseen. ;)