Uutta vuotta ollaan menty jo hetken aikaa, mutta enpä oo tänne vielä sitä maininnu. Vuosi 2015 on lähtenyt käyntiin aika jees, välillä meinas jo kunto (ehkä kumminkin enemmän pään sisällä) romahtaa, mutta onneks se oli lyhyt, väliaikainen häiriö. :D

Vuonna 2015 on keretty jo reenailemaan jonkun verran. Ihis on Afrikassa vielä hetken, mutta reenit on onnistunut ilman valvovaa silmääkin. SUL:n kolmas leirikin oli ja meni. Siellä paukkui kuulassa pytin ja pyen enkat, 20m lentävä parani 2 sadasosaa, tammikuinen tempausennätys vahvistui, eikä se penkkikuntokaan ihan pohjamudissa kulkenut. Loikat jäi parin sentin päähän ennätyksistä, polvikipu saattoi hieman rajoittaa uskallusta pomppuihin. Leirin jälkeen paukkui vielä rinnalleveto- ja ylöstyöntöennätys, jota en ole aikoihin tehnytkään, on siis talven aikana ainakin jotain tehty oikein. ;)

Heitot kulkee ja ei kulje, välillä sattuu ja välillä ei satu, kipu on kivaa ja tuska luo tunnelmaa, mutta eiköhän se ole enemmän sääntö ku poikkeus.

Koko alkuvuosi tämän viikon alkuun asti on ollut työharjoittelua mielenterveyshoitotyössä ja työterveyshuollossa, nyt palattiin takaisin koulun penkille muutamaks viikoks, ennen kevään uutta työharjoittelurupeamaa. Koulun penkkien kulutus tulikin aika hyvään saumaan, siellä saa "levätä" ja valmistautua ensi viikon lauantain hallikisoihin, missä onkin mielenkiintoista nähdä kuinka ja kuinka pitkälle se keppi lentää oikeasti, tässä kun heitellään muuten vain pressuun talvet. :)


Siiittä sitte! ommulla oikeesti noin iso hauis, ON.

IMG_1037.jpg


Vimeosta muuten saattaa löytyä sillon tällön reenivideoita, sieltä saapi käydä kurkkimassa: https://vimeo.com/user37458963